Forum bug: Links don't work


#1

Just noticed that links within topics that target other topics or parts of the forum don’t seem to work at the moment. We’re investigating. Sorry for the inconvenience.


#2

This topic is now pinned. It will appear at the top of its category until it is either unpinned by a moderator, or the Clear Pin button is pressed.


#3

Ive checked that, and they work for me…


#4

For me left click doesn’t work, middle button and right click > open in new tab do work. (Chrome - No plugins - fully up to date)


#5

All clicks work fine for me, Firefox 27.0 Beta
I don’t know if this is related or not but the download button on my thread has been frozen on 163 downloads for a couple of weeks.

http://forum.greenheartgames.com/t/wip-camelot-expansion-pack-0-2-2-0b/9585


#6

Same for me.


#7

Why does your mod only has 163 downloads?? :frowning: You deserve so much more!! Everybody, quick go download @SirEverard’s mod!!.

And @PatrickKlug, my ‘download link clicked amount’ has been the same for a few days now as well.


#8

Thats weird. Ive doownloades it today (Two gimes…)

Blame. My phone for mistakrs

C


#9

Mac is not working as well. Both right and left buttons. Safari up to date.Open in new tab does not work.


#10

Confirmed using Windows 7 Pro 64bit and the following browsers:

  • Firefox 26.0 (funnelcake)
  • Chrome 32.0
  • Internet Explorer 11

Tested on the following post where it says “Ultimate Mod Programs coming up”: Test-Post

The URL changes in the address bar, but the page stays.


#11

Yep! just like this in safari!


#12

@PatrickKlug
@Charlie
Yep,they dont work for me with right/middle button.
Ps:i use google chrome
Does it works on firefox/internet explorer 10/Opera?


#13

#14